Vermo BV

Verpakkingsindustrie

Hetzij gekocht in een traditionele winkel of online besteld: alle goederen bereiken hun eindbestemming in een verpakking. Uitgevoerd in verschillende materialen en meer en meer rekening houdend met milieueffecten en duurzaamheid zijn verpakkingen een dagelijks fenomeen. Vermo werkt enerzijds voor verpakkingsmachinebouwers die machines voor primaire verpakkingen (direct om het product) maken; anderzijds voor verpakkingsmachinebouwers die machines voor secundaire verpakkingen (verzamelverpakkingen voor primair verpakte producten) maken.

Geschiedenis

Vermo BV al lange tijd uw allround metaalbedrijf en modulebouwer

Vermo is opgericht in 1962 door Gerrit en Frans Verbunt, die achter het huis in Mierlo-Hout begon met het draaien en frezen van onderdelen voor Philips en DAF. Inmiddels is de 3e generatie van de familie Verbunt werkzaam in het bedrijf dat - inmiddels met ruim 30 werknemers - een eigen ruime behuizing heeft op de Waterbeemd in Helmond.

Nog steeds wordt er gewerkt voor bedrijven in wat nu de “Brainport Regio” heet, maar door de geboden kwaliteit-prijsverhouding vinden meer en meer nieuwe opdrachtgevers van buiten de regio de weg naar Vermo.

Sinds

1962

Geïnteresseerd in een gesprek?


© Copyright Vermo B.V. - website: Van Dongen Design - Inloggen