Vermo BV

Semiconductors

Semiconductors of halfgeleiders spelen een steeds grotere rol in het dagelijkse leven. Zaten chips vroeger alleen in computers, tegenwoordig zitten ze in smartphones, auto’s, ja zelfs koelkasten en deze ontwikkeling lijkt nog lang niet ten einde. De semiconductorindustrie is in Zuidoost-Brabant oftewel de Brainport-regio flink ontwikkeld en Vermo werkt van oudsher voor 1e lijns toeleveranciers (system suppliers), die de zeer nauwkeurige draai- en freesdelen van Vermo verwerken in hun subassemblies.  

Geschiedenis

Vermo BV al lange tijd uw allround metaalbedrijf en modulebouwer

Vermo is opgericht in 1962 door Gerrit en Frans Verbunt, die achter het huis in Mierlo-Hout begon met het draaien en frezen van onderdelen voor Philips en DAF. Inmiddels is de 3e generatie van de familie Verbunt werkzaam in het bedrijf dat - inmiddels met ruim 30 werknemers - een eigen ruime behuizing heeft op de Waterbeemd in Helmond.

Nog steeds wordt er gewerkt voor bedrijven in wat nu de “Brainport Regio” heet, maar door de geboden kwaliteit-prijsverhouding vinden meer en meer nieuwe opdrachtgevers van buiten de regio de weg naar Vermo.

Sinds

1962

Geïnteresseerd in een gesprek?


© Copyright Vermo B.V. - website: Van Dongen Design - Inloggen