Vermo BV

Meetkamer

Kwaliteit zit in elke vezel van ons bedrijf en dat is een vereiste, daar zijn we ons van bewust. Van het materiaal en machines die we gebruiken tot de medewerker die de machine bedient, alles staat in het teken van kwaliteit en de handhaving daarvan. Dit alles vindt weerklank in de meetkamer van Vermo.

Onze meetkamer is o.a. voorzien van 2 CMM type Zeiss Contura G2

*G2 X= 700 / Y= 1000 / Z= 600 Nauwkeurigheid 1.8μ+L/300.

*G2 X= 900 / Y= 1200 / Z=600 Nauwkeurigheid 1.5μ+L/300  XTR tastkop


De eindcontrole vind plaats in de goed geoutilleerde meetkamer, waar metingen kunnen worden uitgevoerd tot op 0.001 millimeter nauwkeurig.

Onze meetapparatuur staat in een volledig geconditioneerde ruimte, daarnaast is onze werkplaats volledig voorzien van airconditioning, hiermee voorkomen we dat nauwkeurigheid onderhevig is aan temperatuurschommelingen.

In nauw overleg met onze klanten stellen wij klantspecifieke werkinstructies op.
Op deze wijze wordt eenduidig vastgelegd hoe een product geproduceerd en gekwalificeerd word voordat deze verpakt en geleverd wordt.

Vermo is ISO 9001:2015 gecertificeerd. Hiermee wordt de kwaliteit van de bedrijfsprocessen gegarandeerd.

Geschiedenis

Vermo BV al lange tijd uw allround metaalbedrijf en modulebouwer

Vermo is opgericht in 1962 door Gerrit en Frans Verbunt, die achter het huis in Mierlo-Hout begon met het draaien en frezen van onderdelen voor Philips en DAF. Inmiddels is de 3e generatie van de familie Verbunt werkzaam in het bedrijf dat - inmiddels met ruim 30 werknemers - een eigen ruime behuizing heeft op de Waterbeemd in Helmond.

Nog steeds wordt er gewerkt voor bedrijven in wat nu de “Brainport Regio” heet, maar door de geboden kwaliteit-prijsverhouding vinden meer en meer nieuwe opdrachtgevers van buiten de regio de weg naar Vermo.

Sinds

1962

Geïnteresseerd in een gesprek?


© Copyright Vermo B.V. - website: Van Dongen Design - Inloggen