Vermo BV

Freesafdeling

Vermo BV is optimaal ingericht op het frezen van metaal, non-ferro en kunststoffen. Frezen is een verspanende bewerking waarbij met gebruik van een roterend gereedschap, de frees, materiaal wordt verwijderd. We hebben voor het frezen 10 machines staan, max. bereik 2000 x 820 x 720 mm, max. precisie 3 mikrometer.

Naast het frezen voeren wij in eigen beheer tevens bijbehorende werkzaamheden als boren, slijpen, steken, zagen, stralen, balanceren, afbramen en graveren uit.

Geschiedenis

Vermo BV al lange tijd uw allround metaalbedrijf en modulebouwer

Vermo is opgericht in 1962 door Gerrit en Frans Verbunt, die achter het huis in Mierlo-Hout begon met het draaien en frezen van onderdelen voor Philips en DAF. Inmiddels is de 3e generatie van de familie Verbunt werkzaam in het bedrijf dat - inmiddels met ruim 30 werknemers - een eigen ruime behuizing heeft op de Waterbeemd in Helmond.

Nog steeds wordt er gewerkt voor bedrijven in wat nu de “Brainport Regio” heet, maar door de geboden kwaliteit-prijsverhouding vinden meer en meer nieuwe opdrachtgevers van buiten de regio de weg naar Vermo.

Sinds

1962

Geïnteresseerd in een gesprek?


© Copyright Vermo B.V. - website: Van Dongen Design - Inloggen