Vermo BV

Expeditie

Een belangrijke afdeling binnen Vermo aangezien het halen van levertermijnen erg belangrijk is.
Afhankelijk van de afspraken met onze klanten worden werkstukken opgehaald of door ons bezorgd. Vermo heeft eigen productverpakkingen laten ontwikkelen voor het transport van de gefabriceerde draai- en freesdelen. De verpakkingen zijn in verschillende uitvoeringen en afmetingen gemaakt: zo is er een blauwe kunststof verpakking voor 1 product, een 8-vaks verpakkingen voor producten van 250x250 mm en een aparte voor een messing product van 310x120x112 mm.

Geschiedenis

Vermo BV al lange tijd uw allround metaalbedrijf en modulebouwer

Vermo is opgericht in 1962 door Gerrit en Frans Verbunt, die achter het huis in Mierlo-Hout begon met het draaien en frezen van onderdelen voor Philips en DAF. Inmiddels is de 3e generatie van de familie Verbunt werkzaam in het bedrijf dat - inmiddels met ruim 30 werknemers - een eigen ruime behuizing heeft op de Waterbeemd in Helmond.

Nog steeds wordt er gewerkt voor bedrijven in wat nu de “Brainport Regio” heet, maar door de geboden kwaliteit-prijsverhouding vinden meer en meer nieuwe opdrachtgevers van buiten de regio de weg naar Vermo.

Sinds

1962

Geïnteresseerd in een gesprek?


© Copyright Vermo B.V. - website: Van Dongen Design - Inloggen