Vermo BV

Draad eroderen

Vermo werkt voor een fiks aantal opdrachtgevers die aanzienlijke eisen stellen op het gebied van precisie. Toleranties worden steeds nauwkeuriger en Vermo heeft in het machinepark al de nodige investeringen gedaan om met de stijgende eisen van de opdrachtgevers mee te groeien.

Een nieuwe investering op dat gebied is de nieuwe (2de) AgieCharmilles CUT E 600 draadvonkmachine die nu op de machinevloer staat. Draadvonken- is een op vonkerosie gebaseerde vorm van verspanen waarbij met een elektrode materiaal uit het werkstuk wordt weggenomen.

De CUT E 600 heeft een breed bereik, de machine kan werkstukken aan van maximaal 1030 x 800 x 345mm en kan werken met draad van 0,15 tot 0,30 mm.

Geschiedenis

Vermo BV al lange tijd uw allround metaalbedrijf en modulebouwer

Vermo is opgericht in 1962 door Gerrit en Frans Verbunt, die achter het huis in Mierlo-Hout begon met het draaien en frezen van onderdelen voor Philips en DAF. Inmiddels is de 3e generatie van de familie Verbunt werkzaam in het bedrijf dat - inmiddels met ruim 30 werknemers - een eigen ruime behuizing heeft op de Waterbeemd in Helmond.

Nog steeds wordt er gewerkt voor bedrijven in wat nu de “Brainport Regio” heet, maar door de geboden kwaliteit-prijsverhouding vinden meer en meer nieuwe opdrachtgevers van buiten de regio de weg naar Vermo.

Sinds

1962

Geïnteresseerd in een gesprek?


© Copyright Vermo B.V. - website: Van Dongen Design - Inloggen