Vermo BV

Cleanroom

Een belangrijk deel van de Vermo producten komt uiteindelijk in de hightech machine- en apparatenbouw op allerlei plekken in de wereld terecht. Naast hoge eisen op het gebied van precisie (toleranties in de mu’s oftewel duizenden van millimeters zijn geen uitzondering) is er een  toenemend eisenpakket op het gebied van reiniging en vervuilingsbeperking.

Om te komen tot de juiste reinigingsgraad (Grade) van haar opdrachtgevers is Vermo reeds pro-actief begonnen met het nemen van stappen op dit gebied. Zo heeft Vermo een speciale reinigingsruimte met reinigingsstraat in gebruik genomen en zijn er ook al voorzieningen voor reiniging met demi-water op de werkplekken zelf.

Geschiedenis

Vermo BV al lange tijd uw allround metaalbedrijf en modulebouwer

Vermo is opgericht in 1962 door Gerrit en Frans Verbunt, die achter het huis in Mierlo-Hout begon met het draaien en frezen van onderdelen voor Philips en DAF. Inmiddels is de 3e generatie van de familie Verbunt werkzaam in het bedrijf dat - inmiddels met ruim 30 werknemers - een eigen ruime behuizing heeft op de Waterbeemd in Helmond.

Nog steeds wordt er gewerkt voor bedrijven in wat nu de “Brainport Regio” heet, maar door de geboden kwaliteit-prijsverhouding vinden meer en meer nieuwe opdrachtgevers van buiten de regio de weg naar Vermo.

Sinds

1962

Geïnteresseerd in een gesprek?


© Copyright Vermo B.V. - website: Van Dongen Design - Inloggen